• Τα αποτελέσματα αναζήτησης σάς θα εμφανιστούν εδώ.
Extra Slim Fit
NEW

Πόλο χρώμα μπορντώ

Περιγραφή προϊόνΑυτό το ανδρικό πουλόβερ με ψηλό γιακά και μανίκια ρεγκλάν έχει εξαιρετικά μοντέρνα γραμμή και σχέδιο. Χάρη στο ελαστικό ύφασμα 4 κατευθύνσεων μπορείτε να κινείστε με μεγάλη ευκολία. Η ειδική πλέξη το πουλόβερ τραβάει τον ιδρώτα από μέσα προς τα έξω, κρατώντας σας έτσι άνετα ενώ το φοράτε. Το απαλό ύφασμα του πουλόβερ περιέχει ίνες βισκόζης. Οι ριμπ μανσέτες στα μανίκια καθώς και το κάτω μέρος του ανδρικού πουλόβερ και του γιακά έχουν το ίδιο στυλ , ταιριάζουν με το πλεκτό του πουλόβερ μεταδίδουν μια εντελώς ολοκληρωμένη και υπέροχη εμφάνιση.
Διαστάσεις του μοντέλου από τη φωτογραφία: 
Ύψος: 186 εκ. / Στήθος: 94 εκ./ Βάρος: 94 κιλα Μέση: 89 εκ/ Γοφοί: 106 εκ/ Το μοντέλο φωτογραφήθηκε με μέγεθος: L
Σύνθεση:  50% Βισκόζη, 50% Ακριλικο,
Σύμβολα πλυσης:  Απλώστε οριζόντια Απαγορευεται το στύψιμο Σιδέρωμα σε μέτρια θερμοκρασία(150 βαθμών κελσίου) Απαγορευεται το στεγνο καθαρισμα Απαγορευεται η χρηση λευκαντικου Η θερμοκρασία του νερού πλύσης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 30 βαθμούς κελσίο

Κωδικός: AV16577

34.00
  • S

  • L

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος πουλόβερ; Κάθε προϊόν έχει ένα διάγραμμα μεγέθους ανάλογα με την εφαρμογή. Η φωτογραφία μπροστά από τον πίνακα δείχνει ποιες διαστάσεις πρέπει να μετρήσετε. Α) Μετρήθηκε ολόκληρη η περιφέρεια στο στήθος του πουλόβερ. Β) Μετρήθηκε ολόκληρο το μήκος του πουλόβερ. Γ) Μετρήθηκε όλο το μήκος του μανικιού από τον ώμο μέχρι τον καρπό.
Πόλο χρώμα μπορντώ
Μέγεθος S M L XL
A 75 - 85 79 - 89 83 - 93 89 - 99
B 68 - 72 70 - 74 72 - 76 74 - 78
C 58 - 62 59 - 63 60 - 64 62 - 66
Τιμή παράδοσης: Μια παραγγελία που πραγματοποιείται πριν από τις 15:00 η ώρα θα υποβληθεί σε επεξεργασία την ίδια εργάσιμη ημέρα και αποσταλεί την ημέρα του αιτήματος, μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον υπάλληλό μας. Αφού στείλουμε την παραγγελία σας, μπορείτε να την παραλάβετε εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την τοποθεσία.
Παράδοση:
Όλες οι αποστολές αποστέλλονται στη διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας (επαγγελματική) με εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Όλες οι αποστολές αποστέλλονται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Πληρωμή:
Η πληρωμή της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας www.avivfashion.gr μπορεί να γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA και MASTERCARD, διεθνείς χρεωστικές κάρτες VISA Electron, VPAY, εθνικές χρεωστικές κάρτες MAESTRO. Με αυτήν την επιλογή, η πληρωμή σας διεκπεραιώνεται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα πληρωμών myPos και Stipe. Οι παραγγελίες που πληρώνονται με αυτά τα συστήματα πληρωμών διεκπεραιώνονται και αποστέλλονται με προτεραιότητα, και οι πληρωμές είναι χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, εκτός από την υπηρεσία ταχυμεταφορών!
Τιμή παράδοσης
Η τιμή παράδοσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIV ανδρικά ρούχα είναι περίπου 7,00 €
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές πάνω από150 €.
Πώς να διατηρήσετε την όψη του ρούχου;
Σύνθεση:  50% Βισκόζη, 50% Ακριλικο,
Σύμβολα πλυσης:  Απλώστε οριζόντια Απαγορευεται το στύψιμο Σιδέρωμα σε μέτρια θερμοκρασία(150 βαθμών κελσίου) Απαγορευεται το στεγνο καθαρισμα Απαγορευεται η χρηση λευκαντικου Η θερμοκρασία του νερού πλύσης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 30 βαθμούς κελσίο
* Για να διατηρήσετε την εμφάνιση του ρούχου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να πλένετε σε χαμηλή θερμοκρασία, λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που αναγράφονται στην ετικέτα. Η συνιστώμενη θερμοκρασία πλυσίματος είναι 30 βαθμούς και πρέπει να πλυθεί στην ανάποδη πλευρά του ρούχου. Δώστε προσοχή στις οδηγίες σιδερώματος σε ποια θερμοκρασία σιδερώνεται το ρούχο και σας συνιστούμε να σιδερώσετε ξανά από την ανάποδη πλευρά.
Ο ιστότοπος avivfashion.gr ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα επιστροφής και απόρριψης παραγγελίας, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών και την Επιτροπή Προστασίας των Καταναλωτών τις Ελλάδος. Κάθε πελάτης μπορεί να επιστρέψει την παραγγελία που έλαβε από αυτόν, σύμφωνα με την πολιτική μας για επιστροφή και ανταλλαγή προϊόν. Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.avivfashion.gr μπορεί να αντικατασταθεί ή να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της αποστολής από τον ταχυμεταφορέα στον πελάτη υπό τους ακόλουθους όρους και βήματα

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟÏΟΝΤΑ

Μπες στο προφίλ σου Μπες στο προφίλ σου και επωφελήσου από της προτάσεις μας!