• Τα αποτελέσματα αναζήτησης σάς θα εμφανιστούν εδώ.
Extra Slim Fit

Ανδρικο καρό σπορ σακάκι χρώμα μπλε με μπορντό γραμμές

Περιγραφή προϊόν

Το ανδρικό μπλε καρό κλασικό σακάκι με δύο κουμπιά θυμίζει Βρετανική κοπή. Η εσωτερική φόδρα απλώνεται σε όλο το κορμό του σακακιού. Η πλάτη τού σακακιού έχει μια κάθετη ραφή στη μέση "Comfort", επιτρέποντας ελεύθερες κινήσεις. Στο πάνω μέρος αριστερά του σακακιού υπάρχει μια κομψή τσέπη για ένα μαντηλάκι ή άλλο αξεσουάρ.Το σακάκι στο εσωτερικό μέρος έχει δύο ακόμη τσέπες, μία εκ των οποίων έχει καπάκι πού κλείνει  με ένα κουμπί.Το σακάκι έχει δύο σκισίματα, συμμετρικά και στις δύο πλευρές στην περιοχή του μηρού πού δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Το σακάκι κουμπώνει με δύο κουμπιά. Τα μανίκια έχουν τέσσερα κουμπιά στο κάτω μέρος. Μία από τις κύριες λεπτομέρειες σε αυτό το μπεζ κλασικό σακάκι είναι ότι έχει βάτες, που καθιστούν το μέρος του ώμου πιο αρρενωπό και δίνει δύναμη κε σχήμα.Το σακάκι μπορεί να συνδυαστεί με πουκάμισο ή μπλουζάκι. Λειτουργικό, πρακτικό και κομψό για κάθε άνδρα που αισθάνεται αυτοπεποίθηση και σιγουριά όταν το φοράει, εξασφαλίζοντας μια κομψή εμφάνιση.

Διαστάσεις του μοντέλου από τη φωτογραφία: 
Ύψος: 179 εκ./ Пεριφέρεια στήθους: 104 εκ./ Βάρος: 85 κιλά Μέση: 96 εκ./ Γοφοί: 107 εκ./ Το μοντέλο φωτογραφήθηκε με μέγεθος: 52
Σύνθεση:  3% Λύκρα, 80% Βισκόζη, 17% Πολυαμίδιο,
Σύμβολα πλυσης:  Απαγορευεται το στύψιμο Σιδέρωμα σε μέτρια θερμοκρασία(150 βαθμών κελσίου) Απαγορευεται η χρηση λευκαντικου Να μην πλενεται καθάρισμα με οποιοδήποτε διαλυτικό

Κωδικός: AV15501

69.00
  • 46

  • 50

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος σακάκι; Κάθε προϊόν έχει ένα διάγραμμα μεγέθους ανάλογα με τιν γραμμή. Η φωτογραφία μπροστά από τον πίνακα δείχνει ποιες μετρήσεις πρέπει να πάρετε. Α) Μετρήθηκε ολόκληρη η περιφέρεια στο στήθος του σακακιού. Β) Μετρήθηκε όλο το μήκος του σακακιού. С) Μετρήθηκε όλο το μήκος του μανικιού από τον ώμο μέχρι τον καρπό.
Ανδρικο καρό σπορ σακάκι χρώμα μπλε με μπορντό γραμμές
Μέγεθος 46 48 50 52 54 56
A 89 - 91 95 - 97 99 - 101 103 - 105 107 - 109 113 - 115
B 69 70 71 72 73 74
C 61 62 63 64 65 66
Τιμή παράδοσης: Μια παραγγελία που πραγματοποιείται πριν από τις 15:00 η ώρα θα υποβληθεί σε επεξεργασία την ίδια εργάσιμη ημέρα και αποσταλεί την ημέρα του αιτήματος, μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον υπάλληλό μας. Αφού στείλουμε την παραγγελία σας, μπορείτε να την παραλάβετε εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την τοποθεσία.
Παράδοση:
Όλες οι αποστολές αποστέλλονται στη διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας (επαγγελματική) με εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Όλες οι αποστολές αποστέλλονται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Πληρωμή:
Η πληρωμή της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας www.avivfashion.gr μπορεί να γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA και MASTERCARD, διεθνείς χρεωστικές κάρτες VISA Electron, VPAY, εθνικές χρεωστικές κάρτες MAESTRO. Με αυτήν την επιλογή, η πληρωμή σας διεκπεραιώνεται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα πληρωμών myPos και Stipe. Οι παραγγελίες που πληρώνονται με αυτά τα συστήματα πληρωμών διεκπεραιώνονται και αποστέλλονται με προτεραιότητα, και οι πληρωμές είναι χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, εκτός από την υπηρεσία ταχυμεταφορών!
Τιμή παράδοσης
Η τιμή παράδοσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIV ανδρικά ρούχα είναι περίπου 7,00 €
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές πάνω από150 €.
Πώς να διατηρήσετε την όψη του ρούχου;
Σύνθεση:  3% Λύκρα, 80% Βισκόζη, 17% Πολυαμίδιο,
Σύμβολα πλυσης:  Απαγορευεται το στύψιμο Σιδέρωμα σε μέτρια θερμοκρασία(150 βαθμών κελσίου) Απαγορευεται η χρηση λευκαντικου Να μην πλενεται καθάρισμα με οποιοδήποτε διαλυτικό
* Για να διατηρήσετε την εμφάνιση του ρούχου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να πλένετε σε χαμηλή θερμοκρασία, λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που αναγράφονται στην ετικέτα. Η συνιστώμενη θερμοκρασία πλυσίματος είναι 30 βαθμούς και πρέπει να πλυθεί στην ανάποδη πλευρά του ρούχου. Δώστε προσοχή στις οδηγίες σιδερώματος σε ποια θερμοκρασία σιδερώνεται το ρούχο και σας συνιστούμε να σιδερώσετε ξανά από την ανάποδη πλευρά.
Ο ιστότοπος avivfashion.gr ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα επιστροφής και απόρριψης παραγγελίας, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών και την Επιτροπή Προστασίας των Καταναλωτών τις Ελλάδος. Κάθε πελάτης μπορεί να επιστρέψει την παραγγελία που έλαβε από αυτόν, σύμφωνα με την πολιτική μας για επιστροφή και ανταλλαγή προϊόν. Κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.avivfashion.gr μπορεί να αντικατασταθεί ή να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της αποστολής από τον ταχυμεταφορέα στον πελάτη υπό τους ακόλουθους όρους και βήματα

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟÏΟΝΤΑ

Μπες στο προφίλ σου Μπες στο προφίλ σου και επωφελήσου από της προτάσεις μας!