• Τα αποτελέσματα αναζήτησης σάς θα εμφανιστούν εδώ.

συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω
Μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία απευθείας μέσω της ιστοσελίδας, των σελίδων μας στο Facebook ή τηλεφωνικά. Για τη διευκόλυνση και την ασφάλειά σας, προτείνουμε παραγγελίες μέσω του συστήματος του ιστότοπου.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το γραφείο του ηλεκτρονικού καταστήματος
Όχι, αυτό δεν είναι δυνατό. Το www.avivfashion.gr είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών και όλες οι παραγγελίες εκτελούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών μόνο σε προσωπική ή επαγγελματική διεύθυνση για τη διευκόλυνση του πελάτη.

Με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών γίνεται η παράδοση
Το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική.

Ποιο είναι το κόστος παράδοσης
Η παράδοση γινεται με εταιρεια Γενική Ταχυδρομική με κόστος περίπου 7,00 € .

Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται με εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.Οι χρόνοι παράδοσης είναι από 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες,, ανάλογα με την τοποθεσία και το πρόγραμμα παράδοσης της εταιρείας ταχυμεταφορών.Οι παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες.Όλες οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 3 μ.μ. υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Όλες οι παραγγελίες που γίνονται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται την πρώτη δυνατή εργάσιμη ημέρα.

Πώς μπορώ να πληρώσω
Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας, με τραπεζικό έμβασμα, δυνατότητα πληρωμής με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) μέσω ePay, myPos, Stripe, gPay ή aPay. Μπορώ να αντικαταστήσω ένα αγορασμένο προϊόν;
Τα προϊόν που αγοράστηκαν από εμάς μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών σε εμπορικού τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τους Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.
Σε ποιανού επιβαρύνονται τα έξοδα ταχυμεταφορών για παράπονο ή αντικατάσταση αγορασμένου προϊόντος; Σε περιπτώσεις που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.avivfashion.gr δεν ευθύνεται για το Ελαττωματικό προϊόν, το κόστος της επιστροφής αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.
πως μπορω να βρω το σωστο μεγεθος και τη σωστη εφαρμογη Στην περιγραφή κάθε είδους αναγράφεται ακριβώς το μέγεθος σε εκατοστά, παρακαλούμε διαβάστε το και μετρήστε τον εαυτό σας πριν παραγγείλετε.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει διαφορά στο χρώμα του προϊόντος με αυτό της φωτογραφίας της
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα χρώματά τους. Το www.avivfashion.gr δεν φέρει ευθύνη για ανακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων λόγω μεμονωμένων ρυθμίσεων και τεχνικών παραμέτρων των συστημάτων υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στο κατάστημα. Επιτρέπεται μια απόκλιση 1-3 τόνων χρώματος λόγω των διαφορετικών παρτίδων που παράγονται.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στην παραγγελία μου
Μόλις στείλετε την παραγγελία σας, γίνεται αυτόματα αποδεκτή από τον υπάλληλο μας. Γι' αυτό δεν είναι επιθυμητές αλλαγές στη σειρά. Ωστόσο, εάν η διόρθωση εξακολουθεί να είναι απαραίτητη, φροντίστε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό κατάστημα το αργότερο 2 ώρες μετά την αποστολή της αίτησης, εάν είναι εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, καλέστε μέχρι τις 3 μ.μ. της πρώτης εργάσιμης ημέρας.tt

Μπες στο προφίλ σου Μπες στο προφίλ σου και επωφελήσου από της προτάσεις μας!