• Τα αποτελέσματα αναζήτησης σάς θα εμφανιστούν εδώ.

παράδοσης και πληρωμής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
AVIVFASHION.GR είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δέχεται παραγγελίες μόνο μέσω της ιστοσελίδας, μέσω του καλαθιού αγορών, καθώς τα προϊόντα που προσφέρουμε συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο με την αποθήκη μας. Προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών, ΔΕΝ δεχόμαστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή Facebook. 
- Εάν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου για πρώτη φορά ή δυσκολεύεστε να κάνετε μια παραγγελία, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας. 
- Όλες οι παραγγελίες στο κατάστημα αποστέλλονται από τους συμβούλους μας μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση. 
 
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή για παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION.GR πραγματοποιείται με: 
- Τραπεζική μεταφορά; 
- πληρωμή με κάρτα (ePay, myPos, Stripe, gPay) 
- μετρητά κατά την παραλαβή της αποστολής από τον courier (αντικαταβολή) 
 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
- Η τιμή παράδοσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION.GR καθορίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών. 
- Η τιμή παράδοσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIV ανδρικά ρούχα  είναι περίπου 7,00 € στην διεύθυνση που μας δηλώνετε . 
- Δυνατότητα πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα. 
- Δυνατότητα πληρωμής με ePay, myPos, Stripe και gPay 
- Η παράδοση γίνεται με εταιρείες ταχυμεταφορών εντός 1-3 εργάσιμων ημερών ανάλογα με την τοποθεσία. 
- Η αποστολή μπορεί να παραδοθεί στην προσωπική ή επαγγελματική διεύθυνση του παραλήπτη. 
- Όλες οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 μ.μ. επεξεργάζονται και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και παραλαμβάνονται την επόμενη εργάσιμη. Όλες οι παραγγελίες που γίνονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται Δευτέρα ή Τρίτη. 
- Όλες οι παραγγελίες που γίνονται εκτός ωρών εργασίας, Σαββατοκύριακα ή αργίες διεκπεραιώνονται την πρώτη ή τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα μετά την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Κάθε πελάτης του AVIVFASHION.GR διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει διαφορετικούς όρους παράδοσης σε περίπτωση ανάγκης. 
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΡΟΥΧΩΝ   
Εάν το μέγεθος του προϊόντος που επιλέγετε δεν είναι της αρεσκείας σας, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το ίδιο προϊόν με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 
- Διατηρείται η καλή εμπορική εμφάνιση (τα εμπορεύματα δεν ειναι σκισμένα , γρατζουνισμένα, φθαρμένα ,πλυμένα,σιδερωμένα ,τσαλακωμένα). 
- Δεν υπάρχει ζημιά που προκαλείται από ακατάλληλη χρήση. 
- Διατηρημένη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ, εάν υπάρχουν. 
- Η πρόσθετη ετικέτα που τοποθετήθηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION,της οποίας απαιτείται η παρουσία κατά την αντικατάσταση ή την επιστροφή, δεν έχει αφαιρεθεί. 
- Απόδειξη που συνοδεύει την παραγγελία. 
- Κατά την ανταλλαγή προϊόντος,τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη και προς τις δύο κατευθύνσεις (υπηρεσία ταχυμεταφορών). 
 

Δείτε τους πλήρεις όρους επιστροφής και ανταλλαγής προϊόντος που αγοράστηκαν από την AVIVFASHION.GR.  
  
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΟΥΧΩΝ  
Για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ρούχων και των αξεσουάρ που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION.GR, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης, καθαρισμού και φροντίδας που περιγράφονται στις ετικέτες τους. Συνιστάται το πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς σε πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα !   


ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ  
Αποστολή μας είναι να κρατάμε κάθε πελάτη μας απόλυτα ικανοποιημένο με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και γι' αυτό προσπαθούμε να δίνουμε προσωπική προσοχή σε κάθε έναν από εσάς.  Κάθε γνώμη και σύστασή σας είναι σημαντική για εμάς. Σε περίπτωση παρατηρήσεων, δυσκολιών και συμβουλών, αναμένουμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του AVIVFASHION.GR.   
Μπες στο προφίλ σου Μπες στο προφίλ σου και επωφελήσου από της προτάσεις μας!