• Τα αποτελέσματα αναζήτησης σάς θα εμφανιστούν εδώ.

επιστροφή και ανταλλαγή

Ο ιστότοπος AVIVFASHION.GR ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα επιστροφής και απόρριψης παραγγελιών, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών και την Επιτροπή Προστασίας των Καταναλωτών στη Ελλάδα. Κάθε πελάτης μπορεί να επιστρέψει την παραγγελία που έλαβε από αυτόν, σύμφωνα με την πολιτική μας για επιστροφή και ανταλλαγή προϊόν.Οποιαδήποτε παραγγελία γίνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.avivfashion.gr μπορεί να αντικατασταθεί ή να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία
παράδοσης της αποστολής με τον ταχυμεταφορέα στον πελάτη υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝ
Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το(τα) προϊόν(τα) της παραδοθείσας παραγγελίας σας, πρέπει να κάνετε τα εξής:
- Κάντε μια νέα παραγγελία στον ιστότοπο www.avivfashion.gr με νέο μέγεθος του προϊόντος ή ένα νέο προϊόν με το οποίο θέλετε να κάνετε την αντικατάσταση.
- Κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας στο πεδίο ΣΗΜΕΙΩΣΗ, γράψτε ότι κάνετε μια παραγγελία με σκοπό την "αντικατάσταση".
- Ολοκληρώστε την παραγγελία και περιμένετε να σας στείλουμε email ή να λάβετε μια κλήση από τον χειριστής μας,στέλνοντάς σας έναν νέο αριθμό φορτωτικής μέσω email (εντός 1-3 εργάσιμων ημερών).

- ΜΗΝ επιστρέφετε τα προϊόντα μόνοι σας με courier που θέλετε να αντικαταστήσετε.
Περιμένετε μια κλήση από εμάς αφού κάνετε την νέα παραγγελία.
- Συνιστάται η αντικατάσταση προϊόντος για προϊόν ίδιας ή υψηλότερης αξίας από αυτήν που αγοράστηκε αρχικά.Σε περίπτωση που στην ανταλλαγή επιλέξτε ένα προϊόν σε χαμηλότερη αξία η διαφορά στην τιμή θα αποθηκευτεί στον λογαριασμό σας ως πίστωση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα.
- Διατήρηση και επιστροφή τα προϊόντα με την απόδειξης που συνοδεύει την αποστολή
- Αντικαταστάσεις γίνονται μόνο εφόσον η πρόσθετη ετικέτα που έχει τοποθετηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION - δεν έχει αφαιρεθεί (εάν υπάρχουν), τα προϊόντα είναι σε άριστο εμπορικού τύπου η συσκευασία, ετικέτες και αξεσουάρ των προϊόντων, απόδειξη που συνοδεύει το έντυπο επιστροφής και ανταλλαγής.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η ομάδα AVIVFASHION σας στέλνει courier για να παραδώσετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε η να αντικαταστήσετε. Θα λάβετε τον καινούργιο αριθμό της φορτωτική από τον κούριερ. Αφού λάβουμε την αποστολή και βεβαιωθούμε ότι διατηρείται η εμπορική εμφάνιση των εμπορευμάτων, θα σας στείλουμε τη νέα αποστολή με τα επιθυμητά μεγέθη / προϊόντα.Η αξία των υπηρεσιών ταχυμεταφορών και προς τις δύο κατευθύνσεις κατά την ανταλλαγή επιβαρύνει τον Πελάτη.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Χρησιμοποιώντας τη φόρμα σχολίων στη σελίδα επαφών, πρέπει να περιγράψετε ότι θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν (ή όλα τα προϊόντα) της παραγγελίας, συμπληρώνοντας τα υποχρεωτικά :
-τον αριθμό της παραγγελίας σας (θα τον βρείτε στο e-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας
ή στον λογαριασμό σας εάν ψωνίζετε ως εγγεγραμμένος χρήστης), καθώς και κατά την παραλαβή της παραγγελίας στα έγγραφα που συνοδεύουν την παραγγελία.
- λόγος επιστροφής.
-σημειώστε ότι θέλετε πλήρη επιστροφή χρημάτων από εμάς.
- κατά την παραλαβή της παραγγελίας από τον courier, συμπληρώστε
το έντυπο που συνοδεύει την αποστολή, καθώς και την απόδειξη και παράδοση στον courier (ελέγξτε αν ο φάκελος είναι σφραγισμένος μπροστά σας).
-σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας και επιστροφής χρημάτων, φροντίστε να επιστρέψετε την απόδειξη που συνοδεύει την παραγγελία που λάβατε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
θα σας σταλεί ταχυμεταφορέας μέσα σε 1-3 εργάσιμες
ημέρες για να παραλάβει από εσάς τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.
Τα έξοδα μεταφοράς (τέλη ταχυμεταφορών) της επιστρεφόμενης παραγγελίας επιβαρύνουν
σε σας.Αφού λάβουμε την αποστολή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της και ότι τα προϊόν είναι σε διατηρημένη μορφή, γεγονός που μας επιτρέπει να το δεχθούμε πίσω.Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται μόνο με την προϋπόθεση ότι η πρόσθετη ετικέτα που θα τοποθετηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION ανδρικά ρούχα δεν έχουν αφαιρεθεί (αν υπάρχουν), τα προϊόντα είναι σε άριστη εμπορική κατάσταση κοντά στον τύπο και τη συσκευασία που προκύπτει, ετικέτες και αξεσουάρ των προϊόντων, απόδειξη που συνοδεύει το έντυπο επιστροφής και ανταλλαγής.Συμπληρώστε τη συνοδευτική φόρμα την παραγγελία με τους περιγραφόμενους λόγους επιστροφής, καθώς και την απόδειξη που συνοδεύει την παραληφθείσα παραγγελίαΜΗΝ επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε μόνοι σας με courier, αλλά περιμένετε μια κλήση από εμάς.Διαφορετικά, δεν θα γνωρίζουμε ότι έχετε επιστρέψει προϊόντα.Κατά την επιστροφή, προσέξτε την επιστροφή της απόδειξης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Αφού λάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα από εσάς, θα επιστρέψουμε το ποσό εντός της ακόλουθης περιόδου:
- έως και 15 ημέρες κατά την πληρωμή με κάρτα
-Με αντικαταβολή:Έως 10 ημέρες
Η αποζημίωση θα γίνει με τραπεζικό έμβασμα.Παρακαλώ, απαιτείται
συμπληρώστε τη φόρμα που λάβατε με την αποστολή καθώς αποθηκεύετε και επιστρέψτε την απόδειξη. Φροντίστε να συμπληρώσετε τα τρία ονόματα και τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον οποίο θα επιστραφεί το ποσό της παραγγελίας.Κατά την επιστροφή του ποσού με τραπεζικό έμβασμα, θα χρεωθείτε με χρέωση 1 EUR (χρέωση τραπεζικής μεταφοράς).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και ανακαλυφθέντων ελαττωμάτων, μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα επιλεγμένο προϊόν σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το τυπικό.Αυτές οι περιπτώσεις θα εξεταστούν από την ομάδα AVIVFASION μεμονωμένα και θα εφαρμοστούν εκτός της πολιτικής που ορίζεται εδώ.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κατά την ανταλλαγή ή την επιστροφή προϊόν που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION- ανδρικά ρούχα, πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες απαιτήσεις:
-Τα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να έχουν ζημιά στην πλήρη συσκευασία
- Τα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να έχουν σκιστεί ή να λείπουν ετικέτες και αξεσουάρ.
-Τα προϊόντα ΔΕΝ υπόκεινται σε πλύσιμο και χημική επεξεργασία.
-Προϊόντα που δεν έχουν φορεθεί.
-Τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν σιδερωθεί.
-Επιστροφή απόδειξη αγοράς.
-Εάν η παραγγελία (προϊόν) που επιστράφηκε από τον πελάτη δεν ειναπληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, η AVIVFASHION - ανδρικά ρούχα διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα στον πελάτη χωρίς προειδοποίηση!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION έχουν πραγματικές φωτογραφίες.Ωστόσο, διαφορετικές οθόνες δείχνουν τα χρώματα κατά διαφορετικό τρόπο, επομένως ενδέχεται να υπάρχει χρωματική αναντιστοιχία μεταξύ του ληφθέντος προϊόντος και αυτού που εμφανίζεται στον ιστότοπο.
Εμεις απο AVIVFASHION κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να εμφανιστούν τα προϊόντα στην πιο πραγματική τους μορφή.Είναι επιθυμητό όταν επιστρέφετε για αντικατάσταση ή άρνηση, τα εμπορεύματα να συσκευάζονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τρόπο που σας στάλθηκαν από εμάς.Έτσι, μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να καταστραφούν κατά τη μεταφορά.Παραγγελίες που παραδίδονται με "Δωρεάν αποστολή" δεν επιστρέφονται με δωρεάν αποστολή.
Ο πελάτης πρέπει να πληρώσει εκ των προτέρων το τέλος ταχυμεταφορών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Οποιοσδήποτε πελάτης, χωρίς λόγους, μπορεί να αρνηθεί μια παραγγελία που έλαβε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας (παραλαμβάνεται με courier) υπό τους όρους:
-Εκτακτη επιστροφή
Η επιθυμία σας να ακυρώσετε μια παραγγελία πρέπει
σας ζητηθεί εκ των προτέρων μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη σελίδα επαφών ή τηλεφωνικής κλήσης, αναφέροντας τον αριθμό σας
παραγγελία (θα το βρείτε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή στο προφίλ σας εάν ψωνίζετε ως εγγεγραμμένος
χρήστης).Παρακαλούμε κρατήστε την αλληλογραφία σας ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση διαφωνιών.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ
Όλα τα προϊόν που ανταλλάσσονται ή επιστρέφονται στην AVIVFASHION ανδρικά ρούχα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση σε όλες τους συνοδευτικές ετικέτες και αξεσουάρ.Τα μαγιό και τα εσώρουχα δεν αντικαθίστανται.Μπορούν να απορριφθούν μόνο μετά από έλεγχο εντός της νομικής περιόδου των 14 ημερών που καθορίζεται στην πολιτική μας.

ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Οι ιδιοκτήτες του AVIVFASHION έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν αυτήν την Πολιτική Επιστροφών και Ανταλλαγής ανά πάσα στιγμή χωρίς
ειδοποίηση, οι νέοι όροι θα δημοσιευτούν σε αυτήν τη σελίδα.Αυτή η Πολιτική Επιστροφών και Αντικατάστασης ισχύει για
ηλεκτρονικό κατάστημα www.avivfashion.gr και για τους πελάτες του (αγοραστές). Με τη δημοσίευση πιθανών αλλαγών στις συνθήκες των πελατών
θεωρούνται αυτόματα ενημερωμένοι για τους νέους όρους και τους αποδέχονται.
Μπες στο προφίλ σου Μπες στο προφίλ σου και επωφελήσου από της προτάσεις μας!