• Τα αποτελέσματα αναζήτησης σάς θα εμφανιστούν εδώ.

γενικοί κανόνες

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Ο ιστότοπος www.AVIVFASHION.GR (εφεξής «διαδικτυακό κατάστημα», «εμείς» ) και οι σχετικές υπηρεσίες διατίθενται σε Χρήστες και Αγοραστές (εφεξής «εσείς») σύμφωνα με τους ακόλουθους Γενικούς Όρους Χρήσης, καθώς και όλους τους άλλους κανόνες που περιγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα που σχετίζονται με τον σύνδεσμο σε αυτές τις σελίδες (που ονομάζονται εν συντομία Γενικοί Όροι). Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους γενικούς όρους πριν εγγραφείτε ή κάνετε παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Σας συνιστούμε να κρατήσετε ένα αντίγραφο των Όρων και Προϋποθέσεων για μελλοντική αναφορά.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.avivfashion.gr, μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα να συνάψετε σύμβαση πώλησης και παράδοσης των αγαθών και των υπηρεσιών μας αφού δηλώσετε ότι συμφωνείτε με τους Γενικους Όρους.Το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION προσφέρει υπηρεσίες και πολλά άλλα. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στο AVIVFASHION.GR είναι διαθέσιμες στο κοινό και παρέχονται δωρεάν στο Διαδίκτυο.Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο AVIVFASHION χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε αλα πριν από αυτό πρέπει να διαβάσετε τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις και να τους αποδεχτείτε.Μπορείτε να κάνετε μια αγορά στο AVIVFASHION.GR ως εγγεγραμμένος χρήστης ή ως επισκέπτης χρήστης (χωρίς εγγραφή) και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να διαβάσετε τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις και να τους αποδεχτείτε .Αγοράζετε τα προϊόντα της επιλογής σας στις τελικές τιμές που ανακοινώνονται στον ιστότοπο, που διαμορφώνονται από την αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας με προστιθέμενη αξία μεταφοράς, σύμφωνα με τους παρόντες Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Παρέχετε οικειοθελώς τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο.Σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και αλλαγής των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και να μας ζητήσετε να κλείσουμε το προφίλ χρήστη σας. Εάν θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να γράψετε ένα αίτημα μέσω της φόρμας σχολίων στη σελίδα Επαφές. Αφού επιβεβαιώσουμε την επιτυχή παραλαβή του, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία για το κλείσιμο του λογαριασμού σας και εντός 14 ημερών θα διαγραφούν όλα τα προσωπικά στοιχεία που έχετε δώσει.Κατά την εγγραφή ή την παραγγελία ως επισκέπτης, εγγράφεστε αυτόματα στο e-newsletter μας. Έχουμε το δικαίωμα να στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ή μηνύματα SMS/Viber με τη μορφή ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου στο e-mail που έχετε καθορίσει.Έχετε το δικαίωμα να διαγραφείτε οικειοθελώς από τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο ή καλώντας τον ανακοινωμένο αριθμό τηλεφώνου, ο οποίος βρίσκεται σε ένα από τα ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία που λάβατε (αυτό μπορεί να είναι το πρώτο).Δεν θα παρέχουμε τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών σε τρίτους για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς, καθώς και για άλλους λόγους, εκτός εάν απαιτείται από υπηρεσίες που σχετίζονται με τη νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας.Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους γενικούς όρους του ηλεκτρονικού καταστήματος AVIVFASHION και παραβίασης των κανόνων, οι διαχειριστές AVIVFASHION έχουν το δικαίωμα να περιορίσουν την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα των παραβατών χωρίς προειδοποίηση.Αποθηκεύουμε cookies και αρχεία καταγραφής προκειμένου να εξατομικεύσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία χρήστη.
Χρησιμοποιούμε τα εργαλεία Google Analytics, Facebook για να παρακολουθούμε τις επισκέψεις και τη συμπεριφορά των χρηστών μας.
Μπορείτε να διαβάσετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας των καταναλωτών και τους κανόνες για το ηλεκτρονικό εμπόριο στη  Ελληνικής Δημοκρατίας , ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υποβάλει παράπονα στις ακόλουθες περιπτώσεις: διαπιστωμένες ελλείψεις, ελαττώματα αγαθών ή υπηρεσιών. Κατά την υποβολή καταγγελίας, ο καταναλωτής μπορεί να ισχυριστεί ότι αντικαθιστά το προϊόν με νέο ή με έκπτωση.Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων (ημερομηνία παραλαβής με courier), ο πελάτης έχει το δικαίωμα να τα επιστρέψει ή να τα αντικαταστήσει, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

- Διατηρείται η καλή εμπορική εμφάνιση (τα εμπορεύματα δεν ειναι σκισμένα
, γρατζουνισμένα, φθαρμένα ,πλυμένα,σιδερωμένα  ,τσαλακωμένα).
- Δεν υπάρχει ζημιά που προκαλείται από ακατάλληλη χρήση.
- Διατηρημένη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ, εάν υπάρχουν.
- Η πρόσθετη ετικέτα που τοποθετήθηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION,της οποίας απαιτείται η παρουσία κατά την αντικατάσταση ή την επιστροφή, δεν έχει αφαιρεθεί.
- Απόδειξη που συνοδεύει την παραγγελία.

Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των εμπορευμάτων επιβαρύνουν τον πελάτη. Κατά την ανταλλαγή εμπορευμάτων, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη και προς τις δύο κατευθύνσεις. Προσοχή! Τα ακόλουθα προϊόντα δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται ανταλλαγή:
- Ανδρικά εσώρουχα
- Ανδρικό μαγιό


ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION.GR δεν παρέχει περίοδο εγγύησης για τα είδη του ιστότοπου, εκτός εάν αναφέρεται ρητά και στην περιγραφή ενός συγκεκριμένου είδους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Οι εκπτώσεις (προσφοράς ειδών με έκπτωση) στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION.GR έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης και λήξης, καθώς διαγράφεται η παλιά τιμή και αναγράφεται ευκρινώς η νέα εκπτωτική τιμή.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Οι παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
Το ωράριο λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος AVIVFASHION για επικοινωνία με τους πελάτες είναι: Δευτέρα εως Παρασκευή, 9:00 με 18:00.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να δεχτούμε παραγγελίες που γίνονται μέσω τηλεφώνου. Οι παραγγελίες γίνονται κυρίως μόνο μέσω Διαδικτύου. (αυτό εξαιρεί επίσης αίτημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους Γενικούς Όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και οι νέοι όροι θα δημοσιευτούν σε αυτή τη σελίδα.
Αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για το ηλεκτρονικό κατάστημα AVIVFASHION.GR και τους επισκέπτες του. Αναρτώντας τυχόν αλλαγές στους όρους, οι πελάτες θεωρούνται αυτόματα ενημερωμένοι για τους νέους όρους και τους αποδέχονται.

Στοιχεία επικοινωνίας:
"ALENIYA AF" Ε.Π.Ε.
Τοποθεσία: Δημοκρατία της Βουλγαρίας.
Διεύθυνση: Χάσκοβο,τ.κ.6300, οδός Aleko Konstantinov 2
UIC 205482428
Τηλ.: +30 21 0220 2921
Email: shop@avivfashion.gr
Μπες στο προφίλ σου Μπες στο προφίλ σου και επωφελήσου από της προτάσεις μας!